The Rising - Final Fantasy XIV, 5 år!

(The Wandering Minstrel.. eller Yoshi-P)

Final Fantasy XIV er vel et MMO med en noe spesiell historie. Veldig kort fortalt så var det en av de største bommene til Square Enix, og når de til slutt innså at det de hadde laget ikke funket, De hentet inn en ny sjef for det, Naoki Yoshida (bedre kjent for oss spillere i dag som Yoshi-P). De gjorde noen små fixer, men tok til slutt en avgjørelse som de nok er glade for i dag, men som jeg ikke tror mange andre hadde tatt. 

(Slutten på noe, starten på noe annet)


De avsluttet spillet, og begynte å jobbe med en reboot. Det var ikke gjort over natten, og de gjorde det jeg synes så mange game developers burde, de hørte på de som spilte spillet. Ut av det, kom, for nå 5 år siden: A Realm Reborn. Jeg skal innrømme at jeg testet orginalen, synes (som mange andre) at det var helt forferdelig, og lot det ligge. Men jeg kom tilbake igjen til ARR, og har faktisik ikke forlatt det siden. 

Så vert år etter at ARR kom ut, har de hatt en event, The Rising, der de faktisk har takket oss som spiller spillet.  Det er også noe jeg ser på som spesielt, og det gir faktisk en helt spesiell følelse at de gidder hvert år og takke oss for at vi spiller spillet de lager. Kanskje jeg bare er rar, men det er like hyggelighver gang!

Så.. hva kan man si annet enn, gratulerer med 5 år dagen! Og så satser vi på mange flere år med gode historier, rare typiske Japanske greier, og ikke minst, nye steder og oppdage!

0

Skriv en ny kommentar