Sims 4 - De fire årstider

Jeg tenkte bare begynne med å si at dette uten tvil (for meg) er den beste pakka så langt i hele sims. Og det sier ganske mye siden jeg er veldig glad i Hund & Katt pakka, samt Livet i byen. Men, for meg, så er dette så soleklart det beste de har laget og gjort. 

Men, sånn for å gå over på det litt mere tekniske, så kommer jo selvsagt årstider pakka med akkurat det man skulle tro. Nemlig årstidene. I sims (som hos oss) er det vår, sommer, høst og vinter. En annen litt morsom ting de har lagt inn, er at været ikke er lik i de samme byene. For eksempel så har Brindleton Bay der jeg har mine simmer akkurat nå ganske så vått vær om sommeren, men mildt sagt mye lyn og torden. Mens da for eksempel Osais springs er tørr og varm da det er en ørkenby. 

Barn har også fått en ny ting, og da henviser jeg faktisk ikke til at de kan gå på skøyter, men at de har speidern. Det er en ekstra aktivitet som gir enda litt mere for barn å gjøre, noe jeg synes de trengte. Alt mine hadde en tendens til å gjøre var å gå på skolen, lekser og så egentlig se på tv eller spille på pc. Så med denne pakka har de rett og slett fått mer å gjøre. 

Årstidene har også med seg varme og kalde dager, og dermed kan simmene dø nye ting. De kan både dø av å bli for varme, og selvsagt for kalde. Noe som selvsagt har gjort at den del bugs har blitt oppdaget og om man vil drepe alle i en gym som har noen maskiner ute, så er det bare å dra dit med vinterklærne på. Treningstøy er ikke så veldig varmt kan man vel trygt si. 

En annen ting som kommer med denne pakka er en kalender, og høytider. Det er jo noen som er faste, og det er noen som kommer random på kalenderen din, og kanskje sist men ikke minst, så kan du lage egne også. Jeg har ikke testet og lage egene enda, men jeg har kommet over at nabolaget skal sloss dagen, en seriestart dag, og jeg vet at det er "snakk som en pirat" dagen. Med andre ord, så kan man lage mye moro selv med egne høytider og rariteter. 

Men er pakken perfekt, jeg har jo ikke gjort mye annet enn å skryte av det så langt, men det er fortjent skryt. Men jeg skal også ta med de tingene som irriterer meg når jeg spiller. Dyrene mine er kronisk redde for alt av lyn og torden. Siden jeg da bor der jeg bor så har mine stakkars dyr på sommeren nesten konstant tense modusen. Og det er skikkelig slitsomt over tid. 

En annen ting er at været kan føles ganske flatt om man kan si det sånn. Regnet ser bra ut, men det renner ikke av taken, det er også sånn at bugs gjør at løv faller igjennom huset ditt, og snøen, ja den ser ut som om den er malt på med en pensel. Jeg skjønner at det har med grafikk og hva slags pc'er mange som spiller har, men kom igjen.. gi meg muligheten til skikkelig dyp snø.

Ja, og jeg har jo nevnt det, men det er mange simmer som ikke bytter til rett klær (av det som kalles townies) som da dør om man ber dem med seg ut.. jeg kan jukse litt med MC command center, men allikevel, de burde vel ha testa det tenker jeg!

Men, selv om det er noe som irriterer meg med denne pakken, så er den alt i alt fantastisk. Og, skal du tenker på det, så annbefaler jeg virkelig å kjøpe denne pakken. Den gir så mye liv, følelsen av at simmene dine har en levende verden som endrer seg, og jeg elsker det!

0

Skriv en ny kommentar